75 Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: -- Sosyal ve kültürel değerlere sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendine güvenen, çağdaş, yeniliklere açık, tecrübeli kadrosuyla, -- Okul ve öğretmenleriyle işbirliği içerisinde olan, duyarlı velileriyle, -- Kültürel değerlere bağlı, dilini iyi konuşabilen, tarihini seven, bilgili, disiplinli, çalışkan, dürüst, saygılı, duyarlı, düşündüğünü rahat ifade edebilen öğrencileriyle, eğitim öğretimin en uzun ve en önemli aşamasını gerçekleştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, tarihine, diline, kültürüne bağlı, çağdaş, özgür, araştırmacı, akılcı bir biçimde ortaöğretime hazırlamaktır.

Başarılar: .

Saatler: 08:45---14:45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "My School My Europe" isimli AB Projesi yarışmasında Ülkemizde seçilen İlk üç projeden biri olup yarışma sonucu Türkiye 1.si olduk.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS +K229 "Beyin Dostu Öğretim ve Öğrenim" projesi 4 ortağın katılımı ile uygulamada.

Telefon - 0212 7896523

WEB - https://catalca75yilcio.meb.k12.tr

Adres - Kaleiçi Mah. Fetih Cad.Özaydın Sk. No1 Çatalca/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - İstanbul´un en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi Çatalca kuzeyde Karadeniz, güneyde Büyükçekmece, doğuda Arnavutköy, batıda Silivri ve Tekirdağ ile çevrilidir. İlçe merkezinin nüfusu 62.000 civarındadır.

Adres - Kaleiçi Mah. Fetih Cad.Özaydın Sk. No1 Çatalca/İSTANBUL

Ulaşım Çatalca ilçe merkezinden köylere giden dolmuş ve minibüslerle okulumuza 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 57 km uzaklıktadır. Çatalca ilçe merkezinde bulunmaktadır.